Сутерен.мк

Синиша Станковиќ: Изветреани спомени

И по толку години, не е тешко да се најде некој со кого може и да…

Анонимно подмирени рабуши

Не, ова не е кај нас, ама барем е на Балканот! Анонимен донатор ги подмирил долговите…