Сутерен.мк

Огромен аквариум пукна во Берлин

Огромен аквариум во центарот на Берлин со 1500 егзотични риби пукна рано утринава предизвикувајќи голема штета…

Како изгледа фабриката на Тесла?

Тесла конечно ја отвори својата огромна фабрика во Берлин. Тоа е првиот производствен центар на производителот…