Сутерен.мк

Реконструкција на последното патување

Хотел во Истанбул во населбата Есенлер. Надзорните камери ги регистрираат 52 патници како ги товарат своите…

Трагична сообраќајка со 46 загинати македонски државјани!

Во автобусот имало 52 лица. Меѓу 46-те загинати има и 12 малолетници, а останатите главно се…