Сутерен.мк

Пендаровски им даде пас на Бехтел и Енка

По викенд консултациите со експерти од областа на трудовото право, со поранешни судии на Уставниот суд…

Ќе им плаќаме милионски пенали на Бехтел и Енка доколку доволно не им робуваме

Договорот кој владата го потпишала предвидува милионски пенали за Бехтел и Енка доколку не добие зелено…