Сутерен.мк

Медиумска писменост

„Овие шпекулативни форми се недоволно дефинирани категории од некои новинари“ Никола Кљусев ги „кара“ новинарите затоа…

Така зборуваше Амди Бајрам

„Еден сум, ама тука вредам колку вас 120“. (1999 година, во Парламент) „ На директорот жена…