Сутерен.мк

Следните штанцани деца на Роналдо се…?

Еден од најпознатите светски фудбалери, Кристијано Роналдо е татко на четири деца: близначките Ева Марија и…

Конечно, убави вести!

После 80 години во прифатилиштето за слонови Пинавала во Шри Ланка, на 31 август се окотија…