Сутерен.мк

Ептен интимно прашање

Почитувана, верувате ли во Бога? Јана Ј Јана Ј дарлинг, верувам во „Собирен центар“ на Душан…

Ѕвездан Георгиевски: Вештачкиот бог интернет

Кога зборуваме за интернет, зборуваме за Бог. Оваа еретична мисла произлегува не само од (пре)честата употреба…