Сутерен.мк

Се роди бебе од 7,3 килограми

Едно од најголемите бебиња било родено во Бразил на 18 јануари – тешко 7,3 килограми и…

Златко Далиќ: Не сме нормални!

Селекторот на Хрватска, Златко Далиќ вели дека ова е победа за хрватскиот народ. Хрватска направи големо…

Бразил гради уште еден Исус

Величествената статуа Христос Спасител во Рио де Жанеиро е еден од најпознатите и најпосетените споменици на…