Сутерен.мк

Мони Дамевски реизбран за директор на фестивалот „Браќа Манаки“

Досегашниот директор, актерот Симеон Мони Дамевски на денешното свечено Собрание на Друштвото на филмски работници (ДФРМ),…

Бугарија не престанува со глупостите

Деновиве од Бугарија пристигна нова провокација, и тоа поврзана токму со браќата Манаки. Поранешниот бугарски министер…