Сутерен.мк

Плашлива трудница

Имам 26 години и бремена сум четири месеци. Матичниот гинеколог ми препорачува да направам амниоцентеза за…

Постара трудница – подобра мајка

Вистина е дека со годините на повеќето жени бременоста им станува се потешка. Меѓу другото, жените…

Да го испочитуваме чудото

Дека животот е чудо, ќе се согласи мнозинството од оваа планета. Кога е во прашање, пак,…