Сутерен.мк

Симптоми на делта сојот

Вакцините се покажаа како ефикасни во намалувањето на развојот на тешка клиничка слика од ковид 19…

Модифицирање на Спутник V

Александар Гинсбург, директор на рускиот Национален истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија Гамалеја, рече дека клиничките…

Како после вакцинирањето?

Двете дози од вакцините против Ковид – 19 за многумина значат враќање на секојдневниот живот со…

Копито си е копито!

Сите оние што немаат егзистенцијални проблеми, ја следат модата и останатите придружни глупости…

Во португалските кафеани, само вакцинирани!

Од саботата во Португалија важи мерката дека оние кои сакаат да јадат внатре во локалите на…

Ноне Абрашева Ноциќ: „Да ти ги вакцинирам ќерките!“

Оваа реченица ја напишал прилично талентиран мразач на современата медицина, како одговор на советите и изјавите…

Принуден топлес

Драга Дарлинг, редовно те читам и мислам дека можеш да ми дадеш совет за ситуацијата во…

Без вакцини се може, без мобилен не?!

Клиника во Киргистан морала да фрли илјада дози на вакцини против коронавирусот, откако некој го исклучил…

САД ќе ги вади маските?!

Луѓето кои ги примиле и двете дози на вакцините против Ковид – 19 не мораат да…