Сутерен.мк

Активистите му се намерачија на Ван Гог

Италијански демонстранти и еколошки активисти денеска ја истурија познатата слика „Сејач“ на Винсент Ван Гог, привремено…

Кога ќе збесне дечурланата од НВО-ата

Еко-активисти денеска истурија супа од домати врз сликата „Сончогледи“ на Винсент ван Гог во Националната галерија…