Сутерен.мк

Вевчански карневал 2023-та

Со традиционалното василичарско оро и палење на маските во Вевчани, попладнево заврши годинашното издание на Вевчански…

Вевчански карневал, по којзнае кој пат

Во тек се подготовките за годинашното издание на Вевчанскиот карневал што на 12, 13 и 14…