Сутерен.мк

Отец Пимен: Обиди се, вреди!

Ако се запрашаш, а ќе се запрашаш кога тогаш, треба ли човек да е добар со…

Сабина Ајрула Тозија: Едвај се исчистив од Вера

Во филмот „Време, води“ (од 1980 година) на Бранко Гапо, еден од ликовите е мајка на…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Вера, Љуба, Нада и Мамон

Не мора човекот многу да е умен, особено надарен за нешто, ако умее да се потпре…