Сутерен.мк

А шенгенот со Тајван?!

„Че пијам кафе со кого ќе стигнам“ Стојан Андов. „Премиерот на Тајванците им подари шише вино,…

Игор Пачемски: Македониум 2 – Култура

Сегашната министерка за култура прв пат ја видов на концерт огранизиран од Панда Зографска во претседателската…