Сутерен.мк

Сеќавање на масакрот во Вејце

„Политичките партии уште еднаш би ги повикал да ги намалат националните реторики бидејќи тоа не води…

Дваесет и две години од масакрот кај Вејце

На патот кај село Вејце, Одборот на бранители денеска ја одбележа 22-годишнината од масакрот на осуммина…