Сутерен.мк

Вечни прашања

Што е вистина? Д.М. Д.М. дарлинг, се и ништо. Праисториското правило е дека вистината зависи од…

Може ли да умреме од промаја?

Некои луѓе мислат дека се чувствителни на провев, но дали е точно тоа? Лекарите велат дека…

Трамп прави своја социјална мрежа

Откако на почетокот на 2021 година беше забранет на повеќето социјални мрежи вклучително и Фејсбук и…

Магдалена Андоновска: Исвиркана вистина

Приказна за “девојката од разузнавањето“ беше многу оддамна, сепак таа се уште отвора многу прашања, и…

Рекле за вистината…

Мојот главен сведок дека ја зборувам вистината е мојата сиромаштија. Сократ, грчки филозоф (469 – 399…