Сутерен.мк

Витамин кој може да го продолжи животот

Подолгиот и поздрав живот може да биде нашата главна цел. Ризикот од хронични болести се зголемува…

Изненадувачки бенефити од витаминот Д

-Здраво на сите и добре дојдовте на оваа презентација за 23 малку познати придобивки од витаминот…

Џон Кемпбел: Витаминот Д штити од Ковид 19, но и од канцери

Здраво, ќе споделам со вас важни информации за витаминот Д од едно истражување во Италија. Според…