Сутерен.мк

Како мажот ја уништува својата сопруга?

Никој не се занимавал со српските (балканските) семејства и бракови преку разни анализи, на начин како…

Нема зрело општество без зрели поединци

Познатиот академик, српски лекар, невропсихијатар, психотерапевт и писател, Владета Јеротиќ, во својата книга „Човекот и неговиот…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Празници

Откако паметам, а не е од вчера, празниците сум ги доживувала како денови кога семејството ќе…