Сутерен.мк

Владимир М. Милетиќ: Луѓето без фантазија го работат и повторуваат она што ќе им се каже

Мене ми недостасува море, чадската и алжирска пустина, оние факинг џунглите во Француска Гвајана… Планините на…

Владимир М. Милетиќ: I’ll see you in my dreams…

Убавата душа е слободна. Таа е реткост, но како да ја препознаеме во маса на други?…

Владимир М. Милетиќ: Et si tu n’existais pas, dis-moi pourquoi j’existerais

Некои луѓе кои ќе ги сретнете случајно ја заслужуваат сета грижа и внимание и на најобичните…