Сутерен.мк

Повторно разбиен митот околу успорениот метаболизам

Кој не чул барем од еден лекар дека метаболизмот му се успорува како старее и дека…

Совршена возрасна разлика кај децата?!

Совршената разлика во возраста е мит! Без разлика колку време и грижи родителите ќе посветат на…