Сутерен.мк

Им угодуваме на децата или себе си!?

Во едно интервју актерот Мајкл Кејн на прашањето „Дали и богатите страдаат?“ одговори со: „Да, ама…

Несовршено дете

Мајка сум на четиригодишно дете, кое е темпераментно, интелигентно, но и многу своеглаво и немирно и…

Кога глупоста ќе стане материја!

Површноста е непоколеблива во своето спокојство.Уште повеќе: ограниченоста е од мермерна цврстина – се што ќе…

Едно село, едно дете

Има една африканска поговорка која вели „за да се изгледа едно дете, потребно е едно цело…