Сутерен.мк

Фрази за здраво растење

Секако дека речениците што следат не треба да ги повторувате како папагал во секоја прилика, но…

Непишани правила што не се почитуваат!

Постојат многу правила на однесување на кои треба да се придржуваме за да бидеме љубезни и…

Пет правила за децата!

Колку и да им оставите наследство, пари и слично, што ќе им обезбеди материјална независност од…

Децата не ни должат ништо!

Триесет и три годишна мајка на ТикТок подели неколку свои ставови за родителството и собра преку…

Зошто ве будат децата?

Според теоријата на поврзаноста, кога ќе одговорите на потребите на своето дете, се создава силна врска…

Идеологијата „среќно дете“

Јас уствари и не знам што ме мачи. Од една страна имам маж кој е супер…

Родителството денес

Во последните дваесет години светот драстично се промени во секој сегмент од животот, па и во…

Мајката е должна за чувствата на детето, таткото за мајчините

Од зачетокот до неговата 12 – та година, родителите ја сносат целосната одговорност за се што…

Нада Поп Јорданова: На лекарот најлесно му е да напише рецепт

Проф. д-р Нада Поп-Јорданова веќе четири децении работи како педијатар и триесет години како клинички психолог.…