Сутерен.мк

Кусо, покусо

Имам 30 години, образован сум, умен, а мислам и згоден. Сепак, немам девојка. Како да си…

Многу сакање, не е на арно!

Многу го сакам и тој ме сака и сакаме да се венчаме, ама од злобници околу…

Зошто жените изневеруваат?

Според неодамнешното истражување на универзитетот во Индијана, САД, 19 отсто од жените признале дека изневеруваат (23…