Сутерен.мк

Зошто избегнуваме вистински врски?

Ние самите, несвесно креираме се во што се наоѓаме, па и „програмата“ на осаменост. Разочарани и…

Знаци дека мажот не ве сака

Познатиот руски психолог Ана Кирјанова издвои очигледни сигнали кои укажуваат дека сопругот не ве сака. Не…

Што прави мажот кој ве сака?

Внимателно ве слуша, дури и кога 45 минути објаснувате некоја не баш интересна случка од работа.…

Што зборуваат мажите кога се вљубени?

Ако мажот за кој се грижите рече дека забележал дека не се чувствувате добро, дека не…

Ловечки правила

Ми велат дека сум убава и интелигентна. Образована сум и пристојно заработувам, читам книги, следам културни…

Што не им се кажува на „самците“?

Спушти ги критерумите Многу грд начин за да му пренесете некому порака! Нема ништо лошо во…

Сакам – нејќам, ќерефекии!

Дарлинг, морам да ти ја прераскажам мојава приказна. Веќе поминаа неколку месеци откако раскинав со мојот…

Јасна Котеска: Прељуба

Капиталистичкото прашање не е кои се границите на брачната верност, туку колку таа верност чини? Ако…

5 причини за разделба

Доколку го изземеме неверството, кое е најчесто, непростливо, повеќе фактори можат да доведат до крајот на…