Сутерен.мк

Како реагира телото на вљубувањето?

Сите знаеме дека вљубениот човек посебно зрачи со задоволство и среќа, но помалку познати се скриените…

Што не усреќува?

Експериментот што го спроведе Универзитетот Лондон Метрополитен доведе до интересни сознанија што е она што најмногу…