Сутерен.мк

Чудо од дете

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и…

Јужноафриканка роди десеторка!

Госиаме Тамара Ситоле за медиумите во Преторија изјавила телефонски дека родила десет деца, што ако се…