Сутерен.мк

Сири со нови гласови

Апл сега нуди избор помеѓу машки и женски глас за неговиот виртуелен асистент Сири, како и…

Вања Лазарова: Нејзините песни, сништа и солзи

Една сцена од нашиот „златен лав“, филмот „Пред дождот“, верувам, засекогаш ќе ми остане во сеќавањето.…

Божо Софрониевски: Душа словенска

И самиот поет, тој цел еден живот во својата интерпретација на поезијата внесува дел од своите…