Сутерен.мк

Хермес, за глупавите богаташи

Пластичниот шлем од брендот Хермес деновиве се продава за речиси седум илјади долари. Имено, оваа пластична…

Глупави желби

Вљубена сум во оженет маж. Како да го натерам да се разведе? Сонувалка Сонувалка дарлинг, ај…

Ноне Ноциќ: Не ми се верува!

Стои нашинец пред статуата на Галилео Галилеј во Фиренца и му вика: “ееее, Шекспире, Шекспире, алал…

Кога глупоста ќе стане материја!

Површноста е непоколеблива во своето спокојство.Уште повеќе: ограниченоста е од мермерна цврстина – се што ќе…