Сутерен.мк

Годините се единственото, наше

Фејсбук с(р)еќавања… **** Секогаш ги пречекував годините предвреме. Не им се тргав, ниту ги игнорирав. Напротив.…

Колку години навистина, имаат кучињата?

Досегашната математика седумте човечки години да ги сметаме како една кучешка може да ја заборавиме, бидејќи…