Сутерен.мк

Зошто на туѓа свадба не се носи бело?

Едно од правилата на свадбениот бонтон е гостите да не носат бело. Времињата се менуваат и…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Пајаци

Откако мајка ми престана да го контролира моето чистење на домот и по аглите од собите…