Сутерен.мк

Политичарите живеат подолго од сограѓаните

Политичарите живеат подолго од граѓаните кои ги застапуваат, покажало истражување на научниците од Универзитетот Оксфорд, кои…

Како до посреќни граѓани?

На листата на најсреќни земји во светот Финска е лидер веќе пет години по ред, а…

Виена им помага на своите граѓани

Поради поскапувањето на енергенсите, главниот град на Австрија на почетокот на седмицата одлучи да донесе пакет…

Што да очекуваме од Владата?

Екипа на suteren.mk, увидувајќи дека е невозможно од авторитетите да се добие одговор на прашањата: „Дали…

Оливера Китанова: Адвокатот на ѓаволот!

“Среќна околност за мене е што можам целосно да и се посветам на работата со оглед…