Сутерен.мк

Златно молчење

Многу сум друштвена, сакам да муабетам, да се дружам, да споделувам чувства и искуства, ама имам…

Златно молчење

Многу сум друштвена, сакам да муабетам, да се дружам, да споделувам чувства и искуства, ама имам…

Ловечки правила

Ми велат дека сум убава и интелигентна. Образована сум и пристојно заработувам, читам книги, следам културни…

Сакам – нејќам, ќерефекии!

Дарлинг, морам да ти ја прераскажам мојава приказна. Веќе поминаа неколку месеци откако раскинав со мојот…

Модрици

Омажена сум веќе пет години, но не сум среќна во бракот. Се обидувам да го разберам…

Неизвесна женидба

Имам девојка со која сум осум години во врска. Сите очекуваат да се венчаме, а јас…

Предбрачен секс

Мила и најмила јас наскоро ќе се мажам. Па ете вака, ќе ве молам најљубезно, да…

Заморно дотерување

Во брак сум дваесетина години и секогаш сум стокмена, нашминкана, тип – топ. Ми се чудат…

Сезонско дотерување

Сопругот нагло ми се здебели, а треба да одиме на одмор и тоа со пошироко друштво!…