Сутерен.мк

Првата Барби со Даунов синдром

Најновата барбика е изработена во соработка со Националното здружение за Даунов синдром. Здружението е консултирано за…

Денот на лицата со Даунов синдром

Омер е роден со Даунов синдром. Секој ден од детството го поминува во друштво на различни…