Сутерен.мк

Девојчињата ни се сѐ потажни

На Филозофскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, се одржа презентација на националните…

Мора ли машкото во сино, а женското во розово?

Одредувањето на овие две бои за бебињата е настанато како обид за полесно да им се…