Сутерен.мк

Отец Пимен: Пост фестум

Мојата генерација веќе почна да го комплетира првиот половина век. Генерација која е тамам да сведочи…

Нов рекорд во јадење виршли!

На натпреварувањето во јадење на виршла во лепче или т.н. хот – дог што се одржува…