Сутерен.мк

Им угодуваме на децата или себе си!?

Во едно интервју актерот Мајкл Кејн на прашањето „Дали и богатите страдаат?“ одговори со: „Да, ама…

Едно село, едно дете

Има една африканска поговорка која вели „за да се изгледа едно дете, потребно е едно цело…