Сутерен.мк

Грешки при диетите

Мислите дека сите калории се исти Можеби упорно ги броите калориите, но не гледате никаков резултат.…

Погрешните совети при диетите

Тајната за здраво слабеење не треба да биде слепо следење на сите совети и правила кои…

Митови за слабеењето

Сите масти се лоши… Напротив, здравите масти се неопходни за правилно функционирање на телото, а нив…

Диетата на супермоделите

Една од најпопуларните диети меѓу славните личности од шоу бизнисот е шведската диета, за која навосно,…

Продукти за слабеење

Освен намален внес на калории и зголемена физичка активност, за ефикасно слабеење важен е и квалитетот…

Синиша Станковиќ: Паркур за средовечни

На неодамнешната седенка во маалската кафеана, вториот топол дом на целото наше друштво, имавме жестока дебата…

Бесмислените униформ диети

Од секое ќоше на нашиот живот ѕирка по некоја диета. И секоја е најдобра, секако. Во…

Како најмногу се трошат калории?

Дефинитивно едно од најгорливото прашање во веќе, секуларната религија – да се изгледа како ретушираните фотографии…