Сутерен.мк

Светислав Басара: Време е за иднината

Овој поранешен дипломат и пензиониран политичар пишува жестока, саркастична, драматична и, според многумина, контроверзна проза. Често…

Аделина Марку: Во натпревар само со слободата

– Осаменоста е избор. Една жена не може да биде напуштена од паметниот маж, таа само…