Сутерен.мк

Наташа Деспотовска Димитриевска: За суровата хронична состојба

• Дијабетесот е заболување со драматичен пораст. Дијабетесот е една од почестите здравствени состојби која се…

И појадокот стана опасен

Научникот Теренс Кили, кој се занимава со биохемија, тврди дека појадокот е опасен оброк и како…

Викенд рецепт: Чили масакр

Мечките знаат да бидат неуредни готвачи! Колку повеќе мечката е возбудена за правење рецепт, толку повеќе…

Право на здрав живот!

Во името на правото за здрав и безгрижен живот на децата со дијабетес тип 1, Баланс…

Здравјето не е бизнис, ни политика!

До Министерство за здравство деновиве се обрати Сојузот на здруженија на дијабетичари на Македонија со барање…