Сутерен.мк

Мендух Јегени: Секој пациент мора да има избор!

Само еден поглед врз старата и дотраена гинеколошко – акушерската болница Чаир е доволен да сфатите…

Проф. д-р Александар Анчевски: (Не)остварени желби!

„Се е изградено со кредити, што ги отплаќаме се уште“ – потенцира брачниот пар универзитетски професори…

Љубица Шутуркова: Женското “слугување” полека, но сигурно исчезнува!

Таа е ќерка на еден од најизвиканите транзициски босови, идеен творец на првата приватна дерматолошко –…