Сутерен.мк

Богаташи убивале луѓе во Сараево како дивеч

Филмот „Сараево сафари“ на словенечкиот режисер и сценарист Миран Жупаниќ е една таква приказна, шокантна, неверојатна,…

Мрачните тајни на „Викторија сикрет“

Документарниот серијал од три дела „Викториа’с сикрет: Ангели и демони“ и ќе пристигне на платформата Хулу…

Србите на Нетфликс

Документарецот на Милош Шкундриќ, „Долгиот пат во војна“ е на листата десет најгледани филмови на „Нетфликс“…

Документарец за „Бела чао“

За познатата италијанска песна „Бела чао“ се снима документарен филм со наслов „Бела чао – приказната…