Сутерен.мк

Совршени домаќинки

Постојано читам, гледам, слушам како бројни жени се образувале, работеле, се омажиле, родиле деца, се грижат…

Вистинскиот газда

Не толку оддамна (во 1955 година) издаден е еден глобален прирачник за „соодветно“ однесување на сопругата.…

Бранка Д. Најдовска: За жените и супер женките

Повеќето од денешните мажјаци пораснале во семејства каде што мајките и сестрите буквално биле измеќарки и…