Сутерен.мк

Горан Стефановски: Еве ви – на!

Првичната идеја на вашиот новинар беше да се селектираат реплики од три негови драми („Јане Задрогаз“,…

Дејан Дуковски: Кој прв почна?

Млад (роден е 1969 година), успешен драмски писател, стана „име“ (со вертикално значење), преку драмите: „Џинот…