Сутерен.мк

Општина Драчево и фудбалот

Фудбалската репрезентација на Македонија синоќа во Палермо успеаја да го победат европскиот шампион Италија, а со…

Конечно, во МКД уште една држава!

Во целото ова сивило и униформност зрак на ителигентност доаѓа од една општина односно, од скопско…