Сутерен.мк

Обид за државен удар во Германија

Рајхсбиргер долго време беше предмет на национален потсмев, чии припадници се сметаа за обични будали. Дваесет…

Дама во притвор

Светот е деновиве окупиран со ангажманот за ослободувањето на де факто лидерката на Мијанмар, Аунг Сан…