Сутерен.мк

Како заврши самитот на лидерите на ЕУ?

Во Брисел денеска заврши дводневниот самит на Европскиот совет, кој многумина веќе го нарекуваат историски. На…

Александар Павловиќ: Македонско државче

Македонија го смени името, знамето, уставот и учебниците по барање на Грција, па се обврза пак…

До каде може да оди Големиот брат?

Унијата е на пат да биде прва во светот која постави ограничувања за користење на вештачката…

Не молчи, не трај, стави крај!

Секоја втора жена во земјава се има соочено со психолошко насилство од партнерот, секоја трета била…