Сутерен.мк

Вицот на Еди Рама

На Бледскиот стратешки форум во Словенија, албанскиот премиер Еди Рама кажа виц за рускиот претседател Владимир…

Рама пак, ги култивира Бугарите

Албанскиот премиер Еди Рама одговори на реакцијата на бугарското Министерство за надворешни работи, на неговата изјава…