Сутерен.мк

Париз забрани изнајмување електрични тротинети

Забраната за изнајмување електрични тротинети денеска стапи на сила во Париз, како реакција на зголемениот број…

Парижани гласаа за забрана на електричните тротинети

Огромно мнозинство парижани вчера гласаа за забрана на електричните тротинети на улиците на француската престолнина, на…