Сутерен.мк

Војната со Хамас ќе трае десет години

Францускиот претседател Емануел Макрон ги повика израелските власти „попрецизно да ги дефинираат“ крајните цели на војната…

Керефекиите на Макрон

На видеото може да се види дека Макрон ненадејно ја спушта раката под маса среде полемиката,…

Прегратката на Макрон

Фотографијата на која францускиот претседател Емануел Макрон ентузијастично го прегрнува украинскиот претседател Володимир Зеленски стана хит…

Прозбореа родителите на Макрон

Љубовта на старо-ново избраниот француски претседател Емануел Макрон кон Брижит започнала додека тој седел во училишната…